Etusivu > Tietoja meistä

Dengfeng Oy on yksityinen yritys perustettiin vuonna 2009, erikoistunut suunnitteluun ja valmistukseen monenlaisia hätävalaistus muuntaminen sarjat myös kattava valikoima LED-sarjoja ja laitteita.

Yritys keskittyy tuotteidensa edistämiseen OEM-asiakkaiden kautta ja tarjoaa tarvittaessa työvoimaa ja materiaaleja muutostyön tekemiseen, mikä varmistaa, että muuntopakkaukset sisällytetään asianmukaisesti asianmukaisten eurooppalaisten, australialais-, amerikka- ja brittiläisten standardien mukaisesti.

Palveluksessamme on yli 100 paikallista henkilökuntaa ja olemme ylpeitä erinomaisesta toimitustyytyväisyydestämme. Suurin osa tuotteistamme lähetetään seuraavan päivän toimitusperusteella, yleensä kaikki ennen keskipäivää vastaanotetut tuotteet lähetetään toimitettavaksi seuraavana päivänä, aika, joka on määritetty lisämaksusta.

Dengfengin kokeneet huoltoinsinöörit tarjoavat ammattitaitoisen, teknisen "paikan päällä" -palvelun. Mukana toimitetut moduulit ja/tai akut ovat täysin taattuja.

Muutettuaan meidän mittatilaustyönä 3300 neliömetrin tehdas tänään, asiakkaamme voivat nyt hyötyä lisääntyneestä kapasiteetista ja tehokkuudesta muokatut tämän investoinnin.