Etusivu > Tietoja meistä

Dengfeng Ltd on yksityinen yritys perustettiin vuonna 2009, erikoistunut suunnitteluun ja valmistukseen monenlaisia valaisimet muuntaminen sarjat kuten laajan valikoiman LED-sarjat ja laitteet.

Yritys keskittyy tuotteidensa OEM-asiakkaat ja tarvittaessa edistäminen tarjoaa työ- ja suorittaa muutostöitä, nii muuntaminen Pakit integroidaan asianmukaisesti kyseiseen Euroopan, Australian, Amerikan ja Britannian standardit.

Palveluksessamme yli 100 paikallisen henkilöstön ja ylpeitä erinomaisesta toimitus tyytyväisyys. Suurin osa tuotteista lähetetään seuraavana päivänä toimitus perusteella yleensä tahansa järjestyksessä ennen kello lähetetään toimitus seuraavana päivänä aikaa on määritetty lisämaksusta.

Dengfengand #39; s kokenut insinööreille ammattitaitoisen teknisen ja #39; kaupungin siteand #39; palvelu. Moduulit valmistetaan ja/tai akut toimitetaan täysin taattu.

Ottaa mittatilaustyönä 3300 neliömetriä tehtaalle tänään, meidän asiakkaat voivat nyt hyötyä tuotantokapasiteetin ja tehokkuutta fashioned tämän investoinnin.