Etusivu > Tietoa > Sisältö

Soveltaminen valoa levinneisyys maiseman valaistus

Jul 28, 2015

Valo syttyy valaistus asennettiin sisustus rakennuksen kautta Windows- tai lasi verho seinään, muodostaen laikkuja valoa lähettävä pinta tai valoisissa katsomassa ulkopuolelta yöllä vaikutus on hyvin erottuva, elävän kuin valonheittimet yhdenmukaisen elintarvikkeiden säteilyttämistä, ja säästää, helppo huoltaa.


Valaistus erityistoimet on kaksi, ei ole asennettu sisällä läpikuultava valaistus, vaan käyttää sisäuima valot, yö valot, paljastaa valon ulospäin, tällä hetkellä eniten valo valaistus tapauksessa;


Toinen tiedonsiirtomahdollisuudet sisällä huoneessa erityisesti perustettu lasi verhoseinien, colonnades, läpäiseviä rakenteita tai art parveke ja muualla.


Sisätilojen valaistus voidaan asentaa ylä- tai alapuolelle ikkunan vaakasuunnassa ja pystysuunnassa molemmin puolin ikkuna määritetään suunnitteluvaatimuksia.

On monia esimerkkejä tällainen valaistus ulkomailla, kuten National Bank of Chicago, Yhdysvallat Colorado Denver taloudellisia rakennus, Eiffel-torni Pariisissa ja niin hyvin ainutlaatuinen. Shanghai hallituksen vuonna 2001, on yksi kymmenen asioita sisällä kevyt engineering, Shanghain yö kaunis ja säteilevä.

"In light" idea, arkkitehtuurin kappaletta ja valaistus ovat erittäin hyviä yhteen muodostaakseen "kevyt komedia" tai "kevyt veistos", saavuttaa hyvä rooli kaunistaa ympäristöä.