Etusivu > Tietoa > Sisältö

Nykyiset ongelmat palo valaisimet

Jul 28, 2015

Palo valaisimet on fire evakuointi ja palontorjunta palveluja, palo henkilöstön nopeasti evakuoitiin ja palomiesten sisään rakennukseen, palo-pelastus on erittäin tärkeä sisällä. Mutta päivittäisestä palo tarkastuksessa löytyi, monta yksikköä palo valaisimet suunnittelu, valinta, asennus ja käyttö, on monia ongelmia, palo, hätä valaistus ratkaisevalla hetkellä koska rooli.

Ensinnäkin nykyinen ongelmia fire valaisimet sovelluksia.


1, väärä valinta.


Joissakin palo hätävalaistus ja siviili vilkut hämmentää, kunhan vilkut rivin ymmärrä valtion palo koodin vaatimuksia palo valaisimet sen sijaan, että ilman kansallisten palo laadun testaus center päteviä, tai ilman tuotannon lisenssin valmistajat tuotteita.


2, asetettu osat oikein.


Palo valaisimet asennuspaikka, välistyksen ja korkeuden, ovat kansalliset tulen koodin vaatimuksia, mutta varsinainen asennus design yksiköissä pyynnön design, ja käyttö ei ole asennettu mukaisesti kokonaisuudessaan, jolloin palo valaisimet asennus reikiä.


3, Aseta useita puutteita.


Monet käyttäjät usein yksipuolisia unohtaminen turvallisuus, taloudellisten etujen tavoittelusta palo valaisimet on asetettu, ja jopa jotkut yksiköt ovat edelleen tyhjä, jopa tuleen valaisimet paikka, määrää ei voida taata.


4, huoltotoimista.


Hätävalaistuksen laitteet hyvässä kunnossa ole tyydyttäviä, voidaan usein nähnyt käyttäen yksikkö irrottamatta power valaisimet tai valaistus vahingosta ei ole korjattu-, huolto- tai puute Tietoa tekee Turvavalaisimet huolto ei parane vaikka tappio