Etusivu > Tietoa > Sisältö

Palo valaisimet johdotus

Jul 28, 2015

Hätävalaistuksen on asennettu rataa, kytkimet ei ole asetettu keskellä. Kaksijohdin ja kolmivaiheinen hätä valaisin voi olla yhtenäinen oma virtalähde. Yhdistää tietyn virrankäyttöasetuksia echo sopivan koodit. Erotettu lampun varavirtalähteellä kierto Sähkökytkennän pitäisi käyttää lämmönkestävä johdot täyttää paloturvallisuusvaatimukset.

Kaksi-wire-järjestelmä

Yleisesti käytetty menetelmä on erityinen hätä valaistus yleensä sovellettu menetelmä ei tehdä valaistus käyttö tai 24 tunnin jatkuva valaistus (LED marker valaisimet kuuluvat tähän ryhmään), sähkökatkoksen, jälkeen hätätilanteissa valot palaa automaattisesti.


Kolmivaiheinen järjestelmä

Usein käyttää lailla vilkut yhteystapa tilasta hätä valaisimet voidaan dome Avaa/sulje control riippumatta kun power-kytkin on vilkut syttyy hätä tilassa heti. K on dome-kytkin.


Asiat tarvitsevat huomiota

1, yhteyksien ominaisuuksia tarttua niin ei sokea linja, ei ole asianmukaista roolia;

2 osa valaistus ja hätä valaistus, kuten tavallista, kolmannen rivin hallittavissa menetelmä olisi käytettävä.

3, julkisten rakennusten jos FCC ei ole määritetty, kaikki osat Turvavalaistuksen valaisimet voidaan laittaa käyttö paikallaan kytkin (yksittäinen valaisin, yksittäisen ohjausobjektin tai lisää valo-ohjaus) tai kolmannen linjan keskitetyn valvonnan jakelun-ruutuun.

4, tulenjohto keskus hankkeen täyttääkseen tulipalon sattuessa FCC avaa tulipalon ja tulipalon HÄTÄVALAISTUKSEEN liittyvät vaatimukset.