Etusivu > Uutiset > Sisältö

Innovointi on välttämätöntä Kiinan Lighting Capital haluaa päivittää

Jul 28, 2015

Valaistus teollisuuden parantaminen innovaatioiden on välttämätöntä


Pearl River Delta Zhongshan teollinen klusteri talous on hyvin erottuva. Vuonna 2007 Zhongshan teollisen tuotannon osuus oli yli kaupungin teollisuuden kokonaistuotannon arvosta 70 prosenttia klustereita.


Lukuisia teollisuuden klustereita Zhongshan valaistusalan on perinteinen Perusteollisuus, Zhongshan, tunnetaan myös nimellä "Kiinan valaistus pääoman". Useimmat klustereita valaistusalan, guzhen kaupunki, paikalliset valaistus liittyvät yritykset yli 5000 yrityksiä, jotka työllistävät yli 100000 ihmistä mittakaavassa jopa 16 miljardia yuania.


Kuitenkin, valaistus valmistus, munatuotteet, on aiemmin työvoimavaltaisilla aloilla, teknologian sisällön ja lisäarvoa tuovia tuotteita eivät ole suuria, teollisuuden klusterin päivittäminen on erittäin kiireellinen. Apulaissihteeri Zhongshan municipal komitean Li Qihong, pormestari kertoi: "Zhongshan on vain pilotti kaupunki innovaatio teollisuuden klustereita Guangdongin maakunnassa. Edellinen hallinnolliset kaupunki asettelun teollinen klusteri on tuettava suuryritysten ja pitkä teollistumisen ominaista arvoketjun. Kuten led-valaistus innovaatioita teollisuuden klusterin päivittämistä "edelläkävijän" alueella, guzhen valaistusalan on parannettava tuotemerkin ketju vaikutuksia, teknologian liittoja, paikallisista brändeistä teollisuuden tukea innovaation kehittämisen keskukset, jakelukeskuksissa ja muut päivitykset tulla vaikutusvaltainen ja kilpailukykyinen teollinen ydin. ”


"Saapuminen taloudellinen kriisi vaikuttaa paljon kiinteistöalaa, guzhen's valaistus myös kärsinyt melkoisesti vaikutusvaltaa, nopeuttaa päivitys- ja innovaatioita ja parantaa oman kilpailukykynsä." Zhongshan guzhen kaupunki varapuheenjohtaja kaupunginjohtaja Wei Hongrui sanoi.