Etusivu > Uutiset > Sisältö

LED valaistus mahdollisuuksia neljä liikerakennus

Jul 28, 2015

Erityyppisiä rakennuksia ovat yleensä hyvin, mutta periaatteessa kuulu hallituksen toimistorakennukset, kaupallinen toimistorakennukset, matala asuinrakennusten ja neljänlaisia liikerakennus työnohjauksessa.

, Hallintorakennus rakennusten huomioon ottamiseksi johti puutarha valot, lähinnä taiteellisen ilmaisun on juhlallinen tunnelma, kevyt ja selkeät moraaliset teemoja korostaa hallituksen kuvan varjo, joten valo voi olla liian hieno valaistus tekniikoita käyttäen valo kirkas valaistus korostaa yön valtaa ja arkkitehtonisia piirteitä rakennuksen. Jos hallituksen rakennukset molemmin puolin ulkoseinät valonheijastavuus on suurempi, siksi tehokkaat valonheittimet valaistus vastaa rakennuksen korkeus ja leveys lasi verho suunnittelu tiili seinä kohta alapuolella kapea-kulma valonheittimet sarakkeen sarakerakenteen selvästi ilmaistu, Lähi ovi sisäänkäynti tulisi käyttää jalo brightness väestölle. Kelluva lasi House olisi sijoitettava yläosassa kapea kulma suuritehoiset valonheittimet, ulkonevat wall virkaa ja korostaa hallituksen rakennusvirasto kuva kansallinen tunnus. Katto välineitä eikä leveys eri väriä lämpötilan valon valonheitin, korostaa rakennuksen katon horisonttiin.

Toinen, kaupallinen toimistorakennus suurille kaupallinen rakennuksissa yleensä varsinaiseen jaettu: tärkein rakennus liite ja hameet _ suurin koroke on hyvin laaja, joten yrityksen CI kuvan, vihreä vaakaviivoja Nopea laaja prosessi, jossa rakennetaan m päärakennus sivusuunnassa massa rakennuksessa on paras Windows julkaisutiedot. Siksi päärakennuksessa ja lisärakennuksessa koko julkisivu suunnittelu LED digitaalinen putki seinät rikas sisältö ilmaisee taloudellisen vahvuuden ja korkea lähtökohta. Hallitukset ja yritykset voivat luoda hallinnollisen ja yrityksen tiedot kustannustoiminta asemalaituri. Runsaasti tietoa ja korkean teknologian kuva sopiva asiakkaiden liiketoimintaa toimen luonne vastaa kuvan suuri kaupunki.