Etusivu > Uutiset > Sisältö

LED valaistus tuotteiden pääsyä Japanin markkinoille

Jul 28, 2015

Ensinnäkin Japani LED valaistus sertifioinnin


Te tiedot tutkimuksen mukaan Japani on ja ei ole virallinen LED valaistus lasertuote turvallisuusnormeja sertifiointi. Japani sähkölamppu Manufacturers Association valmis Japani alan standardi (JIS) LED-lamput turvallisuusvaatimukset alkuperäisten tietojen, mutta tämä myönnetään ensi vuoteen. Tällä hetkellä alhainen hinta LED-valot käytössä koko alueelle, LED valaistusstandardien käyttöönotto lähestyy, kolmansien maiden yritykset haluavat nyt anna Japani markkinoilla voi viitata seuraavat kaksi sertifioinnin.


1, JIS sertifiointi (Japan industrial standards)


JIS sertifiointi on teollinen standardi lainsäädäntöjen ja tunnustettu, vapaaehtoisia standardeja. JIS sertifioinnin mittausmenetelmien täytyy tarkistaa tuotteiden malli numero, mitat, toimivuutta ja turvallisuutta turvallisuusnäkökohtia. Kun tuotteen laadusta JIS vaatimusten mukaiset laadunvarmistusta, voi sujuvasti otetaan Japani kauppa. Merentakaisten markkinoilla yhteensä 12 maat ja alueet nyt JIS käyttöönsoveltuvuustodistukseen standard: Korea, Korean, Kiinan Taiwanin, Kiina, Indonesia, Filippiinit, Myanmar, Thaimaa, ja Viet Nam ja Malesia, ja Intia ja Meksiko.


2, PSE sertifiointi


Halusi tulla Japani kauppa sähkö yritysten turvallisuus PSE on pakollinen sertifiointi. PSE on 2 tyyppisiä tarkastusmerkkejä: PSE Diamond sertifiointimerkki (pakollinen) käytettiin määritetyn tuotteen, PSE ympyrä merkit (vapaaehtoinen) käytetään määrittelemättömiä tuotteiden sertifiointi. Ja tämä sertifiointi vain Japani ottaa vastuun valmistajien tai maahantuojien eikä ulkomaisille valmistajille, Japani erittäin tiukkoja sertifiointi ja on hyvä maine.