Etusivu > Uutiset > Sisältö

Shenzhen Dengfeng virtalähde Co, Ltd Jiangxi Plant saatiin päätökseen

May 14, 2019

QQ图片20190505103247


Shenzhen Dengfeng Power Supply Co, Ltd Jiangxi Plant valmistui. Uusi tehdas on nimeltään Dengfeng Technology (Jiangxi) Co., Ltd.


Jiangxi Dengfeng sijaitsee Etelä-Kiinassa Quannanin piirikunnassa. Se on lähellä Guangdongin maakuntaa. Liikenne on kehittynyt, ja Quannanista Shenzheniin kulkee vain 4 tuntia. Etäisyys on noin 300 km. Tulevaisuudessa tulee olemaan suurnopeusjunayhteys, joka yhdistää sen Shenzheniin. Siksi Jiangxi Dengfengin tulevaisuus on erittäin tärkeä tuotantopohja koko huippukokouksen yritykselle.


Uudessa tehtaassa on itsenäinen teollisuusrakennus, jonka pinta-ala on yli 10 000 neliömetriä. Siinä on hätävalaistus- ja hätäenergiatuotantotiloja, tarkkuusmetallien leimaustyöpajoja, tarkkoja ruiskupuristuskoneiden tuotantotöitä, automaattisia sähköstaattisia ruiskutuslaitoksia sekä pinta-asennus- ja tarkkuuselektroniikan tuotantoa.


Tuotannon perusta tuottaa tulevaisuudessa Dengfengille yli 200 miljoonaa yuania vuodessa. Samalla hän lisää vähintään 100 työpaikkaa paikalliselle alueelle.