Etusivu > Uutiset > Sisältö

Metsäpalojen Emergency valaistus varavirtalähteellä

Jul 28, 2015

1. yhteiset kaikuva kondensaattori C6 erittely (oikosulun) tai paineen vähentäminen (pehmeä erittely) olisi korvattava paine 1kV ja määrä laadukkaita Polyesteri- tai CBB kondensaattori.

2. Avaa Lampun hehkulangan. Jos lamppu ei ole vakavia musta valaistusosat rikki rinnakkain 0. 047 μ F/400V Polyesteri kondensaattori hätätapauksia.

3. avoin piiri tai R1, R2-arvon muuttaminen (R1 toimintaa todennäköisesti), 1/4W laadukkaita ja vastus vastus korvaaminen.

4. transistori avoin piiri. Jos vain yksi transistori avautuu mutta ei tilalle, ja olisi korvata jokaisessa jännite 400V tai useampi saman tyyppisiä pariksi kytkimet. Muuten alttiita roll valaistus tai polttaa putki uudelleen.

5. valot vilkkuvat. Lamppu ilman vakavia musta, tarkistaa, onko D5, D6, kylmä solder yhteinen tai avaa, jos D5, D6 pehmeä erittely tai huono suodattaa kondensaattori C1 vuoto ja tekee myös merkkivalot vilkkuvat.

6. valoa valoa, joskus toisiaan koskettavia valaisimen valoa tai valoa liikkuvan, se ei voi olla riittävästi kapasiteettia C3, C4, ei vastaa.

7. Jos yhden vähän virtaa energiaa säästävät lamput valo valot punainen tai hehku-ilmiö, Tarkista myös D1 ~ D4 pehmeä jakautuma C1 on asennettu, tai vuoto, lyhyt virransyöttöpiiri.