Etusivu > Uutiset > Sisältö

Lämmönjohtavuus suuritehoiset johti ensimmäisen Nylon

Jul 28, 2015

Lamppu jäähdytysjärjestelmien käyttävät alumiini materiaalina. Koska alhainen lämmönjohtavuus muoveja eivät täytä jäähdytysvaatimuksiin ei voi käyttää LED thermal-kentässä. Viime aikoina DSM yhtiö tuo markkinoille uuden tyyppisen johtava muovia, pitää perusteella muovin, lämmönjohtavuus, kerroin kasvu yleistä etua thermal johtavuus kertoimella muovi 10-50.

Philips ja DSM yhteisten ponnistelujen Philips MASTERLEDMR16 uudet valot tuli maailman ensimmäinen soveltaminen teho-LED, alumiini hylsy korvattiin lämmönjohtavuus muovi StanylTC. Stanyl parantaa suunnittelun joustavuuden ja kestävyyden tuotteiden sekä vähentää painoa tuotteiden ja monia muita etuja. Tulevaisuuden ratkaisuja kestävän kehityksen kohdistetaan Philips LED lamput uutuusmallisto kokonaisuutena.

Philips MASTERLEDMR16 on 4 watin LED-lamppu voi korvata vallitseva matalajännitteisen halogeenilamput. Sen valoteho kanssa 20 watin halogeeni MR16 valaisimet, sen vuoksi tärkein etu on, että se säästää energiaa jopa 80 ja 40 kertaa pidempi kuin halogeeni lampun käyttöikä.

Metallisten materiaalien lämpö-järjestelmien tekniikka on suhteellisen kypsiä, mutta on vielä joitakin puutteita, metalli muovi lämmönjohtavuus materiaali on monia etuja, kuten alhainen paino, ympäristönsuojelun ja turvallisuuden parannettu muotoilu vapaus, helppo käsittely, suurempi tehokkuus alku elimistö ja niin edelleen.